BLOGGER TERHEBAT

Sunday, May 29, 2011

TRANSFORMERS DARK OF THE MOON

Here comes the new sequel movie Transformers: Dark of the Moon. They will reach out in Malaysia soon on early27 June 2011.

             Filem transformers 3 Dark OF the Moon akan ditayangkan pada 1 JULAI 2011 kepada kaki wayang transformers jangan ketinggalan untuk menonton filem yang hebat ini..entry post nie pun pasal nuffnang malaysia http://www.nuffnang.com.my/ .pagi dah buka email check email dari nuffnang mesti ada something yang baru nie so apa lagi mcm biasa la..bila dah klik link nuffnang ooohhh..rupanaya si my bumlebee kesayangan saya akan muncul lagi so kena la wat entry yang menarik nak menang ..

                                         





              Kenangan bersama bumblebee kesayangan aku kat belakang tu..baju dgn bumblebee dah sama warna kuning .hi.. cik masbuhi senyum sikit pinjam pic mka ye  ak nak menang post entry paling creative tapi aku cuba la wat yang terbaik ..untuk bumblebee nie..he..

Our World, Their War” dan dua pilihan yang perlu dipilih….
  1. Beritahu kami bagaimana anda akan melindungi dunia dari Decepticons, dan Autobots manakah yang anda ingin berubah menjadi untuk melindungi dunia.
  2. Beritahu kami bagaimana anda akan menentang Autobots dan menghancurkan dunia, dan Decepticons yang mana anda ingin berubah menjadi untuk menghancurkan dunia 

           Apa yang menjadi pilihan aku mestilah bumbelee yang sentiasa menjaga sam dalam episod yang lepas walaupn dia x sebesar autobots yang lain aku pasti bumbelee akan menjadi yang terbaik antara aoutobot yang lain..hidup bumbelee kau org mesti tgk our world their war nie..rugi mesti rugi jangan x tgk ye mesti tengok...kaki wayang seluruh negara pastikan anda tidak ketinggalan melihat sendiri kehebatan our world their war ajak rakan..makcik.pakcik adik kakak makwe .pakwe,x bfreinds ,x gilfrends masuk pawagan  ..he..he..
                 
             BUMBLEBEE mempunyai kuasa luar biasa daripada outobots yang lain aku percaya bumblebee sbb dia adalh outubots yang paling bijak ..bmblebee nie sekiranya di beri kuasa yang lain dari yang lain pasti akan berjaya menhancurkan outbots yang lain walaupun saiz sebenar bumblebee yang kecil ..orang kata kecil-kecil cili padi belum cuba belum tahukan.,.mcm tu la pepatah tapi hakikatnya bumblebee mempunyai kuasa yang luar biasa ..kl aku jadi bumblebee kuasa -kuasa outobots yang lain akan kau ambil sebagai tambahan kuasa yang lagi luar biasa tapi mcm mana mungkin dia akan memakan semua outobots yang lain bila dia membunhnya...bumblebee adalah penyelamat dunia..semasa outubots yang lain cuba menghancurkan dunia ..hidup BUMBLEBE..BUMBLEBEE  adalah yang trbaik antara outbots yang lain..jom saksikan sendiri kuasa bumblebee kesanyangan aku nie..jom..

Million thanks to GSC-EON Bank Credit Card & Nuffnang which promised to give free ticket for best 45 entry and 1 most creative entry will win a grand prize of a 42” Panasonic VIERA 3D Plasma TV with 3D Blu-ray   Player.


Synopsis cerita nie lebih kurang mcm nie la..sebab saya pun belum tgk lagi  kita tggu 1 julai 2011 nie.. sama sama kita jumpa di pawagam NANTI YE..HE..HE..
The Autobots learn of a Cybertronian spacecraft hidden on the Moon, and race against the Decepticons to reach it and learn its secrets, which could turn the tide in the Transformers’ final battle.

Nantikan Transformers 3 Dark of the Moon di pawangan berhampiran anda kepada semua geng blogger marilah kita sama2 tuk merebut peluang memenangi 42 ” Panasonic VIERA 3D Plasma TV dengan 3D Blu-ray player dan kit bernilai lebih dari RM 4,999 dan tiket Transformers 3 premiere screening!! GO..GO... AL THE BEST BLOGGER..

No comments:

Post a Comment

Senarai Comment Tertinggi Di Sini

PENAJA IKLAN 2013