BLOGGER TERHEBAT

Tuesday, April 26, 2011

CERAMAH LAWAK Ustaz Saidi part 1 of 9

IKLIM -SENDIWARA CINTA SEMUSIM

STUDY TIPS FOR SMART STUDENTS



5 Fantastic Tips On how to Improve Your Note Taking
Posted by Study Tips.
Do you sometimes find it difficult to write good notes in class? Have you ever experienced coming home finding your notes unusable? Here you will get 5 fantastic tips on how to take great useable notes 1. Make clear and accurate notes Clearly written, accurate notes help to capture information for later study and review. [...]

Continue Reading

Effective Learning
Posted by Antoine Bruyns.
In order to become a successful student, you need to understand your learning processes. Learning to learn can be learned. You need to start by beginning to understand your own needs and interests, your ability to learn, your best way of learning, and your understanding of the subject. Learning is a process. It is built [...]

Continue Reading

How to: Concentrate to become Super Productive
Posted by Study Tips.
We all have the ability to concentrate — sometimes. Think of the times when you were “lost” in something you enjoy: a sport, playing music, a good game, a movie. Total concentration. But at other times, Your mind wanders from one thing to another Your worries distract you Outside distractions take you away before you [...]

Continue Reading

5 Fantastic Ways to Improve your Study Space
Posted by Charlotte Lotus Sommer.
Your study space is very important, whether it´s in your own office at home, in your living room or at your school. The space you study makes an enormous difference to how you study. It can influence the quality of your reading and writing, your creativity and how long it takes you to finish. In [...]

Continue Reading

3 Simple Tips for Healthy Eating Before Exams
Posted by Charlotte Lotus Sommer.
Do you know the feeling that you are totally out of energy before an exam and you feel that the easiest thing is to drink some coffee or eat some candy to keep up? Is that really the best way to prepare your body for an exam?
The answer is NO!
Here you have 3 simple eatingtips to get more energy before an exam:

Continue Reading
How to Make a Great First Impression
Posted by Charlotte Lotus Sommer.
Do you sometimes feel a bit scared when you have to meet new people?
Do you know how important a first impression is for exams?
Do you think about how to give the best first impression?
Here you will get 5 tricks to make a fantastic first impression.

Continue Reading

Study Tip: Concentration and Memorization
Posted by Study Tips.
Concentration is an important attribute when studying. If you concentrate, you can focus on what you need to do and eliminate outside distractions. In order to concentrate better, it helps to have a set place to study. Keep a study routine; know what time of day is best for what kind of studying. When you study, go ahead and focus your mind on the subject at hand. Look over notes and decide what you need to accomplish.

Continue Reading

Study Tip: Study and Think Like a Genius
Posted by Antoine Bruyns.
“Even if you’re not a genius, you can use the same strategies as Aristotle and Einstein to harness the power of your creative mind and better manage your future.”
The following strategies encourage you to think productively, rather than reproductively, in order to arrive at solutions to problems. “These strategies are common to the thinking styles of creative geniuses in science, art, and industry throughout history.”

Continue Reading

Posted by Charlotte Lotus Sommer.
Everyone knows that one of the most common problems when studying is procrastination. We know what we want to do and should do. But still we end up spending hours doing “easier” work or escaping via TV, blogs or music. Now, nothing wrong with a little escape from time to time. But if you procrastinate [...]

Continue Reading

Posted by Charlotte Lotus Sommer.
Do you sometimes have a very bad start at a day and then you feel like the rest of the day is ruined? Everything goes wrong and you feel like you can’t control anything? Having a great day may not be totally under your control. Sometimes they just kinda happen. And some days things spin [...]

Friday, April 15, 2011

CARA BAGAIMANA NAK HAPUSKAN VIRUS TROJAN




1. klik link dibawah nie dan download di pc anda atau laptop anda
2. tungggu sehingga selesai
3. dan mula scan dan lihat hasilnya



beberapa bulan lepas saya juga mengalami masalah yang sama iaitu pada mulanya saya sendiri telah membuka email spam dan telah klik beberapa email yang kurang pasti kandungan nya.akhirnya laptop saya telah di serang dengan virus yang di kenali TROJAN .screen laptop anda akan berkelip kelip dan dapati tidak boleh dibuka.akhirnya saya terus download anti virus malwareby di http://www.filehippo.com..
kepada pembaca di luar sana selamat mencuba tip tip yang berguna ini yang seberapa info dia..dan kepada pembaca yang ingin berkongsi tip yang berguna boleh la copy..

BAGAIMANA NAK UPDATE AVIRA

Bagaimana Nak Update Avira Secara Manual



Avira AntiVir PersonalEdition Classic adalah perisian anti-virus percuma yang paling bagus setakat ni (2nd: Avast, 3rd: AVG Free). Seperti anti-virus lain, Avira ni kena update selalu untuk memastikan ia kenal virus dan malware yang terbaru. Tapi sesetengah dari kita tak ada kemudahan Internet kat rumah / bilik. Ikut cara kat bawah ni untuk ambil update dari Internet (Cyber Cafe, contohnya) dan update Avira kat PC korang tu.
  1. Pergi ke laman webhttp://www.avira.com/en/support/vdf_update.html untuk download update bagi Avira AntiVir Personal Edition Classic.
  2. Perhatikan ada dua jenis update kat laman web tu. Pilih IVDF (Unicode).
     Avira update
  3. Dalam Internet Explorer, File Download message box akan keluar. Klik Save dan letak kat mana korang nak. Tunggu sampai download siap.
    Avira update
  4. Buka Avira AntiVir Personal Edition Classic dan pergi ke menu Update | Manual.
    Avira update 
  5. Pilih fail yang korang dah download tadi. Proses update akan bermula. Siap! HEBAT 

Cara-cara update Antivirus yang lain:

Wednesday, April 13, 2011

Thursday, April 7, 2011

PERTANDINGAN BLOG PENGGUNA

PERTANDINGAN BLOG PENGGUNA
Kategori
A. Sekolah Menengah
B. IPTA/S, Institut Pendidikan Guru, Matrikulasi & Tingkatan 6
Syarat


Blog boleh menggunakan Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris. Hanya satu bahasa sahaja yang dibenarkan dalam satu blog. (Bahasa untuk komen atau perbincangan daripada orang awam adalah bebas).
Blog mengambil kira kreativiti, “layout” blog, penggunaan bahasa, jumlah pelawat, kekerapan penyertaan atau penglibatan orang awam.
Peserta mesti menggunakan laman www.blogger.com untuk mereka blog. Laman blog yang lain tidak dibenarkan.
Peserta hendaklah menghantar alamat blog penyertaan melalui e-mel kepada urusetia@mypengguna.com bersamasama borang penyertaan pertandingan yang boleh didapati di laman web HPM,http://www.mypengguna.com
Semua penyertaan hendaklah dihantar kepada pihak penganjur pada atau sebelum 17hb Jun 2011.

PENAJA IKLAN 2013