BLOGGER TERHEBAT

Monday, October 15, 2012

RAHSIA PERIKLANAN JANA PENDAPATAN

http://www.worldshopperslink.com/?r=farizbiz

ANDA INGIN BUAT PART TIME GAJI BULANAN ANTARA RM 350 - RM 3,000 SEBULAN? SAYA SHARE APA YANG SAYA BUAT DLM WORLDSHOPPERSLINK
TUGAS ANDA HANYA KLIK IKLAN2 YG DIPAMERKAN UNTUK MENDPATKAN PENDAPATAN TERSEBUT.
DAFTAR PAKEJ RHODIUM ( MODAL RM 2450 ) * SAYA KLIK 10X IKLAN DLM WORLDSHOPPERS DLM SEMINGGU
* KOMISEN KLIK DIBAYAR USD8 PER CLICK * BERMAKNA SEMINGGU DPT USD80 KALAU SEBULAN USD320 DALAM SETAHUN ADA 52 MINGGU...
BERMAKNA, USD80 SEMINGGU X 52 MINGGU = USD 4,160 ( RM 13,312 SETAHUN / 12 BULAN ) = RM 1,110 / SEBULAN KEMUDIAN, SAYA DAFTAR 2ACC LG PAKEJ RHODIUM ATAS NAMA SAYA, DALAM 7 HARI DAH RETURN KOMISEN = USD 581 ( RM 1,859.20 )
JADI MODAL SEBENAR : RM 7,350 - RM 1,859.20 = RM 5,490.80 * GAJI BULANAN DARI KLIK 3 ACC RHODIUM = RM 3,330.00 NOTA : PENDAPATAN KLIK ADALAH
BERGANTUNG PADA PAKEJ DAN JIKA TIDAK MELAKUKAN KERJA KLIK TIADA UPAH/KOMISEN DIBERI OLEH WSL.SIMULASI PENDAPATAN ADALAH BERDASARKAN
PAKEJ.JIKA MODAL KECIL UPAH KOMISEN DITERIMA PUN KECIL SERENDAH USD0.40 PER CLICK.
KOMISEN YANG DITERIMA BOLEH DIGUNAKAN UNTUK BELI EMAS SEBAGAI PELABURAN / SIMPANAN. BERBALOI X???
          10 SEBAB MENGAPA ANDA SEMUA MESTI BUAT WORLDSHOPPERS LINK!!!
 1. BUAT DUIT ONLINE - Hanya dengan menyebarkan website kita sudah boleh mendapat NETWORK dari seluruh MALAYSIA dan DUNIA..Tak perlu bawa PRODUK ke hulu hilir..DEMO sana sini..Alaf baru ini buat duit dengan PERKHIDMATAN atau SISTEM sahaja.
2. MODAL MINIMA - Kos running bisnes jadi murah! Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk keluar pergi menaja jauh-jauh.Jadi jimat petrol, tol ,makan-minum & sewa hotel...Modal MURAH serendah RM175, semua orang mampu..
3. MASA ITU EMAS - Tidak perlu membuang masa di restoran nasi kandar tanpa tujuan yang jelas..menunggu prospek umpama bulan jatuh ke riba..Kekadang yang ditunggu tak kunjung tiba dengan pelbagai alasan. Malah terpaksa mendengar cerita-cerita yang tidak berfaedah bagi dirinya hinggakan susah untuk balik ke rumah.
 4. USAHAWAN INTERNATE - Prospek sukar menolak konsep perniagaan kita. Prospek menyertai kita dengan rela hati, tanpa paksaan untuk mengiklan servis atau produk mereka.Jika tak ada apa nak iklan..tak mengapa..klik dan lihat saja iklan orang lain..Siapa yang tak nak wang dengan kerja yang paling mudah! Klik-Klik Dapat Duit..
  5. MINAT - Bukan semua orang minat MLM atau network marketing. Hanya uplineyang fanatik gila saja yang akan menceritakan inilah satu-satunya perniagaan yang sangat hebat. Lebih teruk lagi kalau dia asyik condemn sumber rezeki orang lain. Ingatlah, yang memberi rezeki adalah Allah SWT.
6. BEBAN HUTANG - Kalau kita hutang keliling pinggang, WorldshoppersLink  adalah satu cara untuk kita selesaikan hutang dengan cepat !Adakah anda kini bebas dari sebarang hutang ?
7.MALAM - Bukan semua orang suka keluar waktu malam . Lumrah alam..di mana malam sebenarnya adalah untuk masa untuk beristirehat bersama anak isteri di rumah.
8. MALU - Ramai orang berasa malu untuk berniaga secara berdepan. Di sini anda tidak lagi akan malu kerana anda tidak perlu jumpa orang..SEMUANYA ONLINE!!
9. PASIF PENDAPATAN - WorldshoppersLink dapat memberikan sumber pendapatan ke 2 secara pasif. Anda klik iklan saja..anda dibayar serta merta, walau TANPA MENAJA.Sangat sesuai untuk 80% Cool Market yang tak suka menaja.Program Kumpul Dana untuk beli Emas,bayar duit insuran,takaful atau untuk modal perniagaan.
10. MENYAKINKAN- Penyampaian kita belum tentu orang lain boleh faham. Di sini, kami permudahkan kerja anda.WEB PROMOSI ini dibuat khusus untuk mereka yang tidak pandai meyakinkan prospek..CLOSING ONLINE!!!No comments:

Post a Comment

Senarai Comment Tertinggi Di Sini

PENAJA IKLAN 2013